CONCACAF GOLD CUP forecast

• CONCACAF GOLD CUP forecast

The expert in my local newspaper says -Costa Rica, Canada, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Trinidad and Tobago and the US shall advance from Group play.

He says -
    Costa Rica is a team in decline!

Haiti will challenge, mainly because of their rough play. The team lacks technique.

Canada is an average team.

Guadeloupe is participating for the first time. (Guess im a seh, dem nuh good?!)

US is a group leader.

Trinidad and Tobago is strong defensively, but lacks offensive punch.

Guatemala has one of the oldest teams. (Guess that also means, dem nuh good?!)

El Salvador is the weakest team overall entry.

Mexico has some of the best players. (Guess im-a seh, dem worl class!)

Honduras has a competitive team, but plays with little passion. (Guess dat mean, dem nuh ave nuh fite...no guts?!)

Panama is a country on the rise.

Cuba has little chance of advancing. (well consider im nuh rate nuff a di team dem...dis mean Cuba nuh good?)

---

mmmm?
    Im cum fram Uruguay an im name Fernando Rebollo Carratto. Wan-da iffen im kno wah im a talk bout?

How him nuh mention Ja ... oh sorry! With our ABUNDANCE OF TALENT we failed to qualify.

dta wi ave!
      ...but, iffen even di JFF leader-dem/had-min-nis-trator dem an di coach dem nuh have worl class...scartch dat...even 2nd class hex-posure hex-posure wah yuh hex-peck?

Yuh he-va ear bout 'dem dat kno nat, an kno nat seh dem kno nat'? A fi-wi had-min-nis-trator dem dat!

dta wi ave!
        ...but, iffen even di JFF leader-dem/had-min-nis-trator dem an di coach dem nuh have worl class...scartch dat...even 2nd class hex-posure hex-posure wah yuh hex-peck?

Yuh he-va ear bout 'dem dat kno nat, an kno nat seh dem kno nat'? A fi-wi had-min-nis-trator dem dat!
        Sorry KArl, but you in that category too because you know not abundance of talent we have not!

ah ahhhhh!