Special request for Portia & Family

• Special request for Portia & Family

Need to see unnu at the Jamaica - Serbia match on May 26th!

Let's re-connect for old time's sake!

Link Plush for tickets so we can sit together!
    Last edited by Mosiah; May 20, 2014, 11:18 AM.

Plush a joke out the thing. All now me can't get no tickets yet. Me might haffi just buy me ticket and wear a sign whey seh JANGLE.
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

No need for a sign. The dunce cap nuh fit yuh again?

Yuh never give it back from me lend yuh at the last picnic
        Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Wha? The powers that be stick! We need two (not DUNCES, but DUNCE CAPS just in case!!) for sure

Your cap, dunce or oddawise, coulda never fit fi mi big head. So dat prove say yuh lie! Mi neva borrow nutten from yuh!

Jangle, link mi. Mi link u an get office. Still have tiks still. Mi have some extras if more people need tiks

Nuh tell me that yuh big head buss the elastic inna the rim. Me want back me cap and Mek sure it inna good condition too.

LOL. Mi can't laff!

Bredren, di lastic buss clean clean. Mi did haffi use a bungee cord replace it di odda day. Mi nuh sure dat gwine fit yuh though.

Cho Starlee yuh see whe mek me nuh like lend out me tings. World Boss seh fi bring back him shoes, me a seh bring back me cap by 5 o' clock or else.....

Yow, yuh listen di Tommy Lee phone call? All now mi a dead wid laff! Di big man puddung some cow bawling deh!

hehehe....me stop follow that story from the sentencing. Me leave them suss-suss to Bricktop.

Originally posted by Plush View Post
                          Jangle, link mi. Mi link u an get office. Still have tiks still. Mi have some extras if more people need tiks
                          Plush, I need 3 tickets. Link me 917 593 0458 or 212 412 3576.

Is there really a match on Monday? What's the deal with the Squad???/People asking me who playing...My answer, Blacka Pearl, Bibi, Fuller and Nandi.......
                            I wonder if JFF know there is a Reggae show in queens on the same day...Release the squad JFF, cho man

I was just about to ask! The match is 4 days away!

I think the players already know but still, we need to know as well. Big holiday weekend in the USA and people could be flying in from all over.