Yow Lazie

• Yow Lazie

yo finally believe ina di american now? Tell yo man Glazier taking ova adi best ting eva....anyway

If ManU you smart di figet bout Borbatov, Etoo, Torres, and every ada jack man...

di dutch youth, hold on mek mi cut and past him name....Klaas-Jan Huntelaar ... how eva it pronounce....him adi wikkidest thing mi si in a long while..

skill, pace, power, and accuracy....

anyway how di weather mi fellow Kuntry friend? and how mi big town friend ME doing?

by di way guess who run cross mi mind recently,JB? LOL...
    Karl commenting on Maschaeroni's sending off, "Getting sent off like that is anti-TEAM!
    Terrible decision by the player!":busshead::Laugh&roll::Laugh&roll::eek::La ugh&roll:

What a gwaan Yuttie? First ting ... as a Manu fan ... Congrats.

What the Glazers have fi duh wid Manu winning? All now dem nuh leggo nuh extra money. All credit goes to Fergie.

Yeah ... mi know di Dutch youth, but Beratov proved he has the class tuh be a manu player. Ask Scaly!

yes barbotove good BUT

mi a tell yo se di dutch youth bad...and yo know mi have a proven record when him come on balla...membah mi did se Carrick worth everly last cent?

yo nuh si di man is a white Makalele...anyway di glazier debate is for anther time cuz a full swing celebration but me a tell yo...

di dutch youth is a can't miss prospect...di man appear betta dan Van Neelsoroy to me at the moment.....Barbotov good but da breda ya is a betta buy..

btw Nani appears overrated to me...
      Karl commenting on Maschaeroni's sending off, "Getting sent off like that is anti-TEAM!
      Terrible decision by the player!":busshead::Laugh&roll::Laugh&roll::eek::La ugh&roll:

Rhatid Yuttie to rhatid!!!! Where you been hiding yout, get you GED yet?

hehehe...

so you gwan.... well mi come to the realisation 2 years ago se mi still ina mi developmental stages, so mi did afi tek a bak seat and play di underboss fi a minute..anyway di new format fi di forum did turn mi off and jamaican football did a gi mi heartache so mi did hav more fi lose dan gain by viewing di site....but now everything a fall ina place.....

still di underboss though...si se yo finally work a one real media outlet...congrats

Wha you used to seh, 'Gleanah a comic strip'..ha ha ha. I firmly believe that you can't stay on dog back and cuss him so while I was on the plantation I could not with any good conscience slam them.

Walked out of the Gleaner Monday, October 5 2005 and the next day the Sport Editor for Observer called me and told me he had a place for me.

So far I have little to argue about but we are united in the quest to topple the bohemoth on Naught Street but you know how we Jamaicans love the things we are accustomned to from wappi kill fillup.

yo nuh easy a rhatid

ye man, mi know se a because yo did work fi dem, glad yo si se aneva nuttin mi did have personally against you, a just di constant misinformation mi couldn't tek wid dem, plus dem neva place enough emphasis on sport in my view...

yo si di dutch youth whe ManU a chase.....remind mi of Shevchenko ( not the chelsea edition)