5 points??

man side a mash up di early warm up & him head giddy...di man seh Sturridge over Negredo...woiee mi bady...

Gwaan wid u wastefulness...unu is a wasteful wutliss bunch a brute who don' know how to defend a tyckle, don' know how fi beat relegation team, don' know how fi spen' money wisely...wasteful...wasteful...wasteful. If BR did have £100m fi bun, the tykle race would be done by now. KMT. Wutliss brute unu. Mi ago laff if Spurs wax unu.

small side have such a big mouth...humble thyself man who fraid to walk alone

Humble myself? You mussi tink sey dat the last 4 years me was a puff out mi ches'...ah watch team lakka fi u wid no history, no broughtupsy, no class wid unu hurry come up self an' unu big check book a buy tykle. As dem sey, form is temporary...class is permanent. We nuh need fi prove nuttin' to nun a unu...ah how much European Cup unu win? KMT! Hol' dis...u too wrenk!

"Hey bwoy stop live down inna di past...stop from memba when man a ride horse...holla peenie pony & a peek through the glass...just like a serpent snake under grass..."

Excuse me...first of all...to live in the past, you have to have one...so don't start run u mout' where u nuh have no bizniz fi chat...second...who a hug up 8th? We or you? (in the present me ah talk) LOL!! Unu too dyam wrenk!! £100m and 8th? Actually (under KD, we've been there and done that!) It hot, mi know...hush (but as mi sey dat mi worry fi unu true look how it mash up X brain ...what a ting)

hehehe.......a good fi yuh Paul. Play wid puppy dawg him tun round and lick yuh face. Dat's what yuh get fi badmind
                Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015