Winnie banks on Yutes to stop RBZ losing habit
My criticism of Sass for his limited reasoning is related to the fact that he does not realize that the point he made re age group is not and was never in dispute by meTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Karl mi nuh bizniz wid dem whole heap ah sitten yuh write. Mi talk whe mi si
Whe mi si is nuff Gladdis argument an rayray bout Snow Balla an Reggaeboyz fi watch etc.. all wen dem still inna diaper ah Englant. Fi dem bread well butta areddy suh mi nuh affi concern bout dem tuh much.. yuhzimi?
Along wid dat foolishness mi notice nuff disrespek pon dis forum fi di trying yute dem ah yaad.. who ah suffa unda nuff poverty an nuff almshouse leada
Mi bun out dem ting deh...strait... an mi nuh bizniz who waan vex .. afta mi nuh deh pon intanet fi look frenLast edited by Don1; October 18, 2013, 10:22 AM.TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
LOL .. all wen mi ah battabeat yuh is fi yuh own development yute. If yuh nuh know dat by now nuh fret...yuh still ave time
I'm here to helpTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
that is the problem, you think I am in any competition with you. That was a simply observation in the post, unless a you write the article. Mi nuh inna long argument without any base or disrespecting people. so you can take that, I don't go any length to win any argument.
I can live with people having different opinions from mine as long as there is no disrespect.Last edited by Assasin; October 18, 2013, 10:27 AM.- Don't let negative things break you, instead let it be your strength, your reason for growth. Life is for living and I won't spend my life feeling cheated and downtrodden.
your observation was s non sequitur... and no I don't consider you competition
Fare well SassTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Mosiah View PostDon1 cantankerous when him ready, don't?TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Don1 View PostKarl mi nuh bizniz wid dem whole heap ah sitten yuh write. Mi talk whe mi si
Whe mi si is nuff Gladdis argument an rayray bout Snow Balla an Reggaeboyz fi watch etc.. all wen dem still inna diaper ah Englant. Fi dem bread well butta areddy suh mi nuh affi concern bout dem tuh much.. yuhzimi?
Along wid dat foolishness mi notice nuff disrespek pon dis forum fi di trying yute dem ah yaad.. who ah suffa unda nuff poverty an nuff almshouse leada
Mi bun out dem ting deh...strait... an mi nuh bizniz who waan vex .. afta mi nuh deh pon intanet fi look fren
...and yes there are times some of us disparage the local quality of play and rightly so. Never misunderstand...understand the motives and frustrations that have posters venting on dissatisfaction with our quality play in our local leagues. That venting comes out as reflection on dissatisfaction of our on-field displays and lack of good development (...is there really any program?) programs."Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has."
Originally posted by Mosiah View PostDon1 cantankerous when him ready, don't?TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
ok boss.. but a more constructive approach to that situation would be to accord the local players more support... not more condemnation ... yuhzimiLast edited by Don1; October 18, 2013, 11:55 AM.TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE