Snow Balla Mania enabled by Jamaican Class Prejudice

For all those who missed my lectures on Out of Many, One People, here is a short one credit course.

In the same way wi like to draw for our national motto when wi want to justify phuqery against black Jamaicans, it's the same thing we are seeing in our football. To justify the exclusion of local talent from our team we draw for this crap bout, dem (UB40s) is Jamaicans too.

If yuh still don't understand it, yuh deh pon yuh own!

"The man is making a general point about outstanding Jamaicans being nurtured at home...not about outstanding Jamaican footballers "

Glad you see the folly of your argument
      LOL - Bricktop behave yourself otherwise I am going to help that idiot name Don.

You help me every time you make your inarticulate, error filled posts which reaffirm your relative ignorance

Doan tap atall ...wooiiiee

Guess so

Forget the class prejudice..

Wheh mi waan know is how is ongly when farin man draw fah wi cyaan si nuh browning a play fi Reggaeboyz ?

Mi si one c00lie yute a try ah ting but dem run im !

Look wheh dem duh Hue ! and him nuh even look Chiney more dan suh !

Racism alive and strong in Jamaican football !

Forget the class prejudice..

Wheh mi waan know is how is ongly when farin man draw fah wi cyaan si nuh browning a play fi Reggaeboyz ?

Mi si one c00lie yute a try ah ting but dem run im !

Look wheh dem duh Hue ! and him nuh even look Chiney more dan suh !

Racism alive and strong in Jamaican football !

LOL