foo fool bwoy, "skill" in Jamaican football language means ability to shift n beat defenders. di man simply a say him is not a brucky boo. how u a talk bout Gaza and u nuh know the culture. U a long distance gaza man lol
lol... tek time... is Hillel ar some such place dem man yah know ball fram... wooooiiieeee mi larynx!!
Last edited by Don1; September 12, 2013, 11:51 AM.
or the ability to play with his back to the goal...to come back to the ball gain control and play it off to a midfielder...yuh heard it out of Fluffy's own mouth...now run along waggonist
man take out the Gaza outta u signature cause is either u nuh jamaican or u lef from before u mole grow out. run gone latch on pon di man speech and u don't even understand lol.
from we likkle and a grow when a man can shift man n salad and pile ppl say bombaat di bway "Skill".
Gonna write a book for u, "How to be a real yard man 101" make sure read it so u can save urself future embarassment like this
against Savannah FC? really? unnuh ever watch RSPL yet? like i said...yuh bring Fluffy on in the last 20 mins to get physical with a tired defence...when mi talk unnuh need fi listen...