Short Term Vision Failing Local Football

it look like yuh determined fi continue yuh almshouse ... ok mi respect yuh right fi advance folly

Riggle mi dis.....ow much balla inna Jamaica squad play inna "good league"????

We have 3 that play for Reading in the EPL; but two others with EPL Experience

Again the region is not weak. Use the FIFA world tournament and tell me about weak region. We region is Oceania.

LOL....now all of a sudden yuh change di argument to EPL??? Yuh leff out wi balla dem inna MLS, Scandinavia etc dat yuh ah bawl out before as good league

Yuh nat even clever wid yuh disingenuity ...woooiieee

I am using your definition. Did you see me say MLS is TOP LEAGUE?

you clearly state your definition and limited it to TOP LEAGUE.

Oh suh yuh now fine it convenient fi use my definition??

But yuh naw use my definition...is "good league" mi aks yuh bout nat "top league" like EPL.

Yuh confused...Mebbe is gas ketch up inna yuh ...yuh ave yuh mawnin tea yet yuteman?? woooiiiee

I was responding to your question about top league unlike when you can't respond to my questions. Get it straight.

Yuh naw mek sense yutey. Mi aks yuh bout ow much Jamaican inna good league

Yuh ansa wid a number of Jamaicans inna top league...that doesn't compute

Mi did know yuh wudda confuse yuhself wid dat deh likkle riggle

What we have here is a colossal failure of comprehension on your part

"All of the teams in the X have players in the top leauges(not sure about Costa Rica) but all the other teams have players plying with big clubs in the EPL, SPL, La Liga or very good leagues".

Did you see "or very Good leagues"

Sass mi tiyad ah dis...

Mi gi yuh A fi effort but E fi logic

Have ah noice day said speed

yeah you right. I have no time either. Going to the ball field with my youths

have fun