Trinidad have we under 2-0. Eediot side like Trinidad.

• Trinidad have we under 2-0. Eediot side like Trinidad.

I wonder what all the Hunt fans have to say now. Unnuh talk too quick cause di man mek weak side like Trinidad a deal wid wi case. I mean this the Trinidad that cant beat Barbados.

RE: Trinidad have we under 2-0. Eediot side like Trinidad.

Lionpaw (8/27/2006)I wonder what all the Hunt fans have to say now. Unnuh talk too quick cause di man mek weak side like Trinidad a deal wid wi case. I mean this the Trinidad that cant beat Barbados.
    I cant show mi face on the T&T site...because I was promising them a proper ass scouring from the young boyz . But anyway...
    President of the FACCAC - Fans Againts Clueless Crenston and Cronies (cronies include Mosiah and Sicko)

What is the score now and how muchtime left?
      "Only when you drink from the river of silence shall you indeed sing. And when you have reached the mountain top, then you shall begin to climb. And when the earth shall claim your limbs, then shall you truly dance." ~ Kahlil Gibran

Perhaps a lack of motivation?

nice excuse

<DIV>Why wi stay suh? Di man lose a game (yes, it's to T&amp;T, eediat side like dat) and all of a sudden Hunt nuh good. Same way wi stay wid wi players. Mek dem have one bad game, and god forbid two, and all of a sudden dem a rucks.</DIV><DIV></DIV><DIV>sigh</DIV><DIV></DIV><DIV>Ah cyaan wait fi Simoes come back. Cause mi well waan fi see how wi treat him and fi point out di hyp...rahtid, look di time!</DIV>