story ?.. is Wikipedia dat !!

So who write it?

mi nuh know but it deh deh !

You know mi nuh sure mi did see him. Him brown?

ahh... I think mi figure out di problem now !

Him nuh have the right.. 'attitude'

Dunny.....????
              Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Vybz can gi him a hook up. When you are a "superstar" like dem man de, yuh haffi have many people pon the payroll.....Publicist....Accountant...Bodyguards.. ..Manager....Hype Man.....Barber.....Bleaching Specialist.....etc.....
                Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Could be.

<Former manager Aidy Boothroyd referred to Doyley as 'The Black Zidane' and 'The Salmon' due to his fish like appearance
                    A weh di?

Huh?!

Yuh know mi? A brown man dem call mi.

What in my statement suggests I have a problem with brown faces?!? I'm stating a fact. And in case yuh neva know, Jermaine Hue is brown.

Many of the fans watching last evening did not know the players. I hope their jerseys have their names on them on Friday so wi can refer to them by name instead of, what a rath goal No. 12 score! No man, a di pass No. 2 gi him, a dat mek di goal!

A will say this though, all brown people look alike!

Wait...Bricky yuh de bout..... Yuh nuh see mi h-ask yuh fi something di odder day? Me still a wait.

if it has to do with man city i am not innerested

Huh?!

A will say this though, all brown people look alike!
                            suh you and Hue look alike ?

Suh nuh muss ?

Yuh nuh unnastan how genetics work ???

DWL.... yuh 'ave me a pop up to rhatid!!!! C'mon now. Me lose Xcuse, me can't a afford fi lose yuh too. HL too "logical" at times so it's no fun fi diss him.

Mr. President, we are running out of worthy challengers here. We are struggling to get up the motivation to diss with Sikey n Trim (Peter n Paul) and their Loserfool side. The Empire Strikes Back!!!!