Look what wi come tuh to rath..

• Look what wi come tuh to rath..

Panama have more black players innah dem starting 11 dan Reggaeboyz..

Ah wha really ah gwaan yah suh !?

Manley mussi ah tun innah him grave..

You love start the f-ry eeh. LOL

suh yuh nevah notice ?!

wha ?!

Ben, Ben haven't you heard "Out of many, One People" (Gulp). That wasn't as hard as I thought it would be. Why are you so complexion obsessed. Don't you know Butch Stewart and Eddie....... OK I can't do this anymore. Gwan reggaeboyz dats all mi say.

So the team soon start feature on Page 2?

LOL. Only in Ben's Jamaica dem no Black. In Britain and Europe nuff monkey chant and banana. Mek Ben stay deh.

Heh heh!

Manley!?!?!? That is the part that is puzzling me.

Do they look like 90% of Jamaicans ?

On the varandah or cocktail circuit? If you look at Jamaica from the lense of the society pages well yes they do. Your point?

My point ?.. ask di 90% argument man dem.. dem strangely quiet on the issue.. maybe if it was one a Butch Hotel dem...

Sit in the bleachers on Friday.

as opposed tuh ???

...the grandstand?

Wha, IMF reach yuh pocket too?

IMF ?? yuh nuh hear bout recession... unless mi ah get it free.. Grand Stand nah si mi !!

Well actually dem will si mi if dem have binoculars..