• Tree/Wan

"But if you ever see my trial....".

Wait? any one seen Marin, X(odus)..PR and the rest of the urry-cum-mup krew.

Tell them that HL want to 'ave a word.

What a friggin SHAME!!!!

Bwoy yuh nuh 'ave nuh shame eeh??? Anyway, go pon di attack first yes....tek di video lite offa ur sarry side.
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

A drowning man clutching at straws, unnh dash whey di title and ave Jangle a style Big man as bwoyy, yuh nuh shame , yuh ave time fi watch midtable pool , we expect it from pool , but from city ?

Only Paul a hold onto some miracle.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Pot a call kettle black... ha ha ha Your side suh wukliss yu shudda shame fi even a read de forum much less mek a pos'...

Still, we can have a drink to commiserate both our teams' sub par performance..