Boyz lacked motivation in surprise defeat

that is our problem right there. Morrison is too average there. Yeah we had nobody to really stand up and win the ball there until Bibi came in.

=Stonigut;
      Btw you once told me you were a de la vega man when I suspected that you attended a upper Liguanea school, you denied it then and now on your ID picture you have said school building, so why are you fabricating such stories, just talk the truth!
      Anyway if it make you happy, enjoy it!

Stoni...perhaps you're combing the archives for traces of these imagined posts...but please provide an update on your findings....and intentions

Thanks in advance
      Last edited by Don1; December 11, 2012, 02:42 PM.

Originally posted by Stonigut View Post
        Btw you once told me you were a de la vega man when I suspected that you attended a upper Liguanea school, you denied it then and now on your ID picture you have said school building, so why are you fabricating such stories, just talk the truth!
        Anyway if it make you happy, enjoy it!
        Yow, Stoni...Mi notice seh yuh naw deal wid dis likkle lyad matta....it look like yuh well waan dis di program

Rum Bar Ambassador nuh love it wen dem name besmirched by persons wid dem kinda lyad bizniz. Wi rinkle fi dat an wi usual deal wid di likkle matta proppa

But yuh kno sitten.... like ow ah Krissmuss time wid peace on Earth an dem kinda ting dere...mi agguh ovalook yuh transgression..... Mi wi juss put dat dung tuh yuh head did tek yuh....but juss try mek sure dem mistake nuh mek again

Memba mi tole yuh
        Last edited by Don1; December 14, 2012, 03:00 AM.

Yow, mi dun know what mi know, mi Nuh have no time fi spend ah dig through no 100's of posting between me and you. Anyway no tek it too hard no hard feelings, just feel you not being entirely straight with me which makes it a little harder to keep on the main path which is the ball business.

Tek wha hard? Mi look like mi ah tek dis hard?? Yuh know whe yuh know?? But ah wha dis Faada??
            Truss mi...if mi did tek tings hard ah worries fi yuh inside yah.... Memba seh ah yuh ah kall man lyad an cyaan bak dat up. Ah nuh evvyday dat kinda nastiness nuh get punish... suh rejoice inna yuh good fortune

Mi gi yuh one chance fi ah graceful exit...betta yuh tekki an leggo dio back chat...strait

Fi mi forbearance nuh endless... Memba mi tole yuh
            Last edited by Don1; December 14, 2012, 08:43 AM.

Do wha yuh have fi duh sah, mi done talk. Bottom line is yuh turn this into a personal thing and attempted to mislead on points that I asked you directly.

Fellow, the personal attack was yours...not mine

If you cannot acknowledge that I may have to review my restraint regarding your insolence

Betta yuh dun talk yes before yuh get inna more problems

Buss it Starkey Buss it(says Rudi in set-on mode).

Lol

Personal attack started on your side long time, if anybody due an apology it would me from you. But you seem to think a smiley face icon wipes away a personal attack.

But you seem to think a smiley face icon wipes away a personal attack.
                        It doesn't?!?

Personal attack started on your side long time, if anybody due an apology it would me from you. But you seem to think a smiley face icon wipes away a personal attack.
                          yuh ah eediat ... nightmare fi yuh

Stoni, you a go tek dat?

lol

Alright, if that make yuh feel better then run with that!