ORAL TRACEY[on hue,TAPPA,Howard McIntosh ETC..]

An mi weh seh is ongle when Jamaican inna di spotlight wi full ah nuff chat as per USUAL. Ongle Tappa wi hab strength fah, is how long now successive coaching staff has been ignoring di man. But kah is a Jamaican now at di helm here dem come wid dem load a Bollocks. Tappa kyaan manage team, Tappa mek to much selection errors etc, etc. Dem fi ease offah di man back. Tappa hah di bes record outah all ah dem combined ongle Simoes hah bettah record dan Tappa, an wi still nah nuh confidence inna di man. Mi nuh know ah wha more dem waan from di man, ah mussi him blood. Is one ting mi haffi seh, di coach a build one impressive resume an all who nuh recognize dis jus check di stats. (Ah did nevah love di Statistics ting especially di 6000 lebel weh hab integrals and differentiation dem sintin a pain to man brain ah know Jawge wi love dis yah) but dis time ah will draw fi it.
    Ah my coach dat, an mi believe seh di said Tappa will be in charge inna Brasil. An ah getting miself ready, jus watch it. Is one ting fi note, membah di Gold Cup an di bran weh di side play, anytime Tappa get di side inna a camp like dat again before di hex start, Brasil seal membah mi tell unnuh.

Me want to see Nogsy dribbling out of the defense and helping out the strikers. While we at it, I want to see the goalkeeper at the halfline helping out the midfield. Afterall, a TOP OF WORLD footballer should be able to multi-task.
      Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

I just had to go take a dump..... came back.....had to go again......
        Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

You are so off base with this claptrap you appear to be losing your marbles

Stoni yuh nuh easy at all. You continue to disrespect the player with your
            make a mediocre player with some skill a competent and complete player within an efficient system, we do not have no parcels type coach.
            You are not fair at all when you try to defend your position.
            "Only when you drink from the river of silence shall you indeed sing. And when you have reached the mountain top, then you shall begin to climb. And when the earth shall claim your limbs, then shall you truly dance." ~ Kahlil Gibran

Nice I man, I spent a lot of time in st Thomas back in the day. My father used to take us to Lyssons beach all the time, some of my best memories right there on lessons beach, Nuff barbecue chicken and all kind of food, mother used to make some nice gizzadas and dem tings. Spent the night one time in a fishing boat by Rozelle waterfall beach. St Thomas the real Jamaican heartland.