Update or re-do the poll if you think those should be in it. I don't mind. I haven't been following so much and only based the poll on the current debate over Balo and Ibra... Have to run as a little work pressure.
Balotelli's - www.youtube.com/watch?v=_Z_pWdyH9Es - The pressure he was under to maintain balance and to then make the absolute perfect timing and superb connection.
Mi ah beg unnuh fi tek down dis embarassing poll.. people ah use google and this embarassment might go viral..
Wi are already a laughing stock in many areas.. mek wi pretend wi know likkle bit bout football...
LOL!!! And here me was jus' about fi beg dem to tek down fi u post dem or explain that you escape from bellevue. LOL!!!! And the only ting that is viral is the chigga dat invade you brain!!!!
Hey Peter R a wha kind a eediat poll dis weh mek yuh can only vote one time???!!! A which Jamaican eleksion yuh know weh man only a vote once???? Dis poll yah rigged from di start. Right BenJ???? Fyah Bun!!!!!
Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015
a just so di ting set.....it look like seh yuh and Peter R live a fareen too long. Nuh ink nuh touch my finga yet but my 'puter a tell me seh me vote already....a wha di......If me did know seh a dem kind a elekshion a run, then me would a just walk wid me owna ballot box.
Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015