• "Sprinter Slayer long distance runner,

man City shouldn't try test we!"

Man jump out a di blocks like dem name Usain Bolt. This is a marathon ... not a 100 m dash. Up next .... QPR .. another tough game.

Jangle .. I want yuh check the speed limit cause when yuh deh pon the stretch by yuhself ... a suh the police dem ketch yuh.

Babylon haffi step aside when BIG Truck a pass!!!!
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Mr. President, is it too early fi kick off a bwoy face??? Mek me know.
      Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Mr. President, is it too early fi kick off a bwoy face??? Mek me know.

.... too early ... yuh know say buss the tape before we start celebrating. I doubt he will be around after the derby.

I am here now...do what unnuh a do...league just a get warm...remember Twan

.... too early ... yuh know say buss the tape before we start celebrating. I doubt he will be around after the derby.
            this is the easiest championship unu gwaan win in a long time. Man City interest will be over at the Emirates Sunday!!