I have a corporate box ticket for this saturday Red Bull game. Lazie you get first dibs if you are available and want to go. Hit me up with a PM asap.
Lazie, or any Tristater
Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015Tags: None
Originally posted by Jangle View PostI have a corporate box ticket for this saturday Red Bull game. Lazie you get first dibs if you are available and want to go. Hit me up with a PM asap."Jamaica's future reflects its past, having attained only one per cent annual growth over 30 years whilst neighbours have grown at five per cent." (Article)
Originally posted by Jangle View PostI have a corporate box ticket for this saturday Red Bull game. Lazie you get first dibs if you are available and want to go. Hit me up with a PM asap."H.L & Brick .....mi deh pan di wagon (Man City)" - X_____ http://www.reggaeboyzsc.com/forum1/showthread.php?p=378365&highlight=City+Liverpool#p ost378365
Unuh nyam too much and me nuh waan the peeple dem run me outta dem place because you especially have a slight touch of bhuttuness to yuh.Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015
Originally posted by Jangle View PostUnuh nyam too much and me nuh waan the peeple dem run me outta dem place because you especially have a slight touch of bhuttuness to yuh."H.L & Brick .....mi deh pan di wagon (Man City)" - X_____ http://www.reggaeboyzsc.com/forum1/showthread.php?p=378365&highlight=City+Liverpool#p ost378365
Truth be told, i was leaning towards booking a plane ticket fi yuh eediat breddah PeterR but me nuh trust nobaddy weh love type more than "tree" line when dem a post. Me nuh tink him too righted and him might go shout bomb pon di flight over. Dem a go trace it back to me. No baabaa!!!!Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015
Originally posted by Jangle View PostTruth be told, i was leaning towards booking a plane ticket fi yuh eediat breddah PeterR but me nuh trust nobaddy weh love type more than "tree" line when dem a post. Me nuh tink him too righted and him might go shout bomb pon di flight over. Dem a go trace it back to me. No baabaa!!!!"H.L & Brick .....mi deh pan di wagon (Man City)" - X_____ http://www.reggaeboyzsc.com/forum1/showthread.php?p=378365&highlight=City+Liverpool#p ost378365
....lol..... as Xcuse seh, if you repeat it often enough, then you'll believe it.Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015