Porto was outsmarted, outhustled and outplayed by a team of majority Africans in their backyard much to the dismay of the European crowd.(you could see it in their faces) and when Tommy Smith said the above line I said to myself how many of us forumites heard it and was wishing Shatta wasn't listening.
All these top African players playing at the top of their game and so finally these PLEBS saw what Shatta saw months ago and that is ITS AFRICA TIME NOW!! and as usual let me remind you all that
NO matter where you come from as long as you are a black man you are an African.
By now we should all know that its not even worth it to oppose Shatta on this subject as he is like Mt Killamanjaro when it comes to his convictions.
Some guy fi go know demselves bout dem PNP this and JLP that and a flip up when man talk bout Africans like they were PNP and JLP in Africa. No wonder all a dem was able to manipulate us so with dem garisson politics and now man a try save dem and dem have the nerves fi a try disrespect after mi done tell dem say mi nah take no disrespect from no guy this year.
Man can't mentally come back so dem resort to disrespectful measures and expect mi no fi retaliate and b!tch slap dem into oblivion. Dem fi go know demself before dem try and even think of engaging man inna debate and no guy no tell mi fi cool cause all a unnu did find it funny when dem call man Chatta so find it funny now when mi give dem a **** cyber thump inna dem face(Chal) A who some guy a ramp with?
Africa we say a wah do guy?
All these top African players playing at the top of their game and so finally these PLEBS saw what Shatta saw months ago and that is ITS AFRICA TIME NOW!! and as usual let me remind you all that
NO matter where you come from as long as you are a black man you are an African.
By now we should all know that its not even worth it to oppose Shatta on this subject as he is like Mt Killamanjaro when it comes to his convictions.
Some guy fi go know demselves bout dem PNP this and JLP that and a flip up when man talk bout Africans like they were PNP and JLP in Africa. No wonder all a dem was able to manipulate us so with dem garisson politics and now man a try save dem and dem have the nerves fi a try disrespect after mi done tell dem say mi nah take no disrespect from no guy this year.
Man can't mentally come back so dem resort to disrespectful measures and expect mi no fi retaliate and b!tch slap dem into oblivion. Dem fi go know demself before dem try and even think of engaging man inna debate and no guy no tell mi fi cool cause all a unnu did find it funny when dem call man Chatta so find it funny now when mi give dem a **** cyber thump inna dem face(Chal) A who some guy a ramp with?
Africa we say a wah do guy?