mi proud a di likkle gamma dem cy'an done!

• mi proud a di likkle gamma dem cy'an done!

di big one soccer team won the u14 and di likkle one play u9 AND u12 soccer teams and won the u 9 and was runner up inna di u12 ....

congrats!

tenky sah ...

Big up sah. Congrats, keep it up.

yes mi hope dem keep it up .. mi nah pressha dem still, just a try provide support and access ....

I understand exactly what you saying. I will give you my problems with mines later.

Tappa needs creativity and is youth a do it can a call up be far off? The dilemma Jamaica or VI. Congrats.

no dilemma fi dem whatsoever! CHUSS mi!!

Congrats. Remember I offered my service, as his Agent - many years ago, from mi spot him that day in the park

.... mo seh him can get him a trial in vietnam ... what yuh offering?

Wha di youts dem bad is a shame, is a touch a di faadah dem get?

bwoy mi woulda claim it but dem madda fuss mi!!

Hehehehe!! nice one

Started honing up on Sports' Law? and doing a refresher in Football Contracts 101? The youths are in good hands ( the missus I'm talking )... congrats still !

TSA sign dem yet? Dem ah tek Vietnyamese lesson?