so JFF should organize a Caribbean Cup now ...LOL

is friendly wi ah talk yute nat regula tournaments...wha duh yuh

No wonder you miss the point. The point is a few caribbean games will do a world of good for these players who will not see more than 15 minutes against top teams.

Miss point? Yes wen point nuh spell sense mi waan miss dat fi reel

continue wid yuh fool fool talk bout Caribbean games fi expose playa wen is World Cup qualilifying an movin up the world ranks wi ah defen right now... Whey Daley fi example aggo learn ah play St Kitts fi 90 mins? Im aggo learn more ah play Ghana fi 20 mins....aldo im wudda deserve di full 90...strait

yuh backward... set yuh sights higher yute
        Last edited by Don1; July 1, 2011, 07:29 PM.

Again unnu nuh understand the thing. Like every good team, the play warm up internationals with lesser teams to give their borderline and less experience players more exposure and a chance for the coach to look at them to play in bigger matches.

A guess as usual we will not see things the same so I am done with this thread right now.

good move...dun it yes