Wi hab a date wid dem..

• Wi hab a date wid dem..

again inna di said place of sweet an ecstatic memories (ah membah it well, ah beat chair back till mi han swell an cuss clath till mi blue when wi score). Dis time, wi expect dem fi get goal. Ah ongle di ref mi ah worry bout yah now kah wi done know seh dem ah always di 12th man fi dem. But dis time wi ah guh knock dem out once an for all (Ah Josey Whale "Leggo mi han gate man mek mi come enn"). Dem mussi ah wondah seh ah whapp'n to dem bwoy yah but it's been a long time coming, an when yuh really look pan it dere is so much more to come. Kyaan wait kah ball ah guh tek dem, dat is for sure!!

Di ref dem tief more this tournament than even in that qualifiers game. Them dangerous bad. Them man yah never riper fi get beat like now.

We have the speed merchant them in attack.
    Them playing slow man Goodson and Bocanegra in central defense and Onyewu can't find back him form fi return to the starting lineup (Dada's defende splitting passes will be key in the second half).
    Our flank players faster than Cherundolo (who is quick) and Lichaj
    Landon look like age a catch him and him nuh as quick as him use to be
    Dempsey and Bradley look like them playing too many minutes
    They have no pace on the outside, which suits our central defenders
    Them creative central midfielders either on the bench (Sacha) or injured (Holden), so mi no see them giving Morrison and Austin too much trouble offensively

From we maintain the discipline we have been exhibiting so far and improve the finishing, we have the better chance to win.

We have to tek it to dem from the whistle blow live inna dem half, get some early yellows against them.Penalties ,called or uncalled put pressure on the ((REF))

If we sit back , the ref will give us silly cards , trust mi on dat.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Originally posted by Me View Post
        From we maintain the discipline we have been exhibiting so far and improve the finishing, we have the better chance to win.
        We must maintain the discipline we have been exhibiting for full game and improve the finishing...then we shall have an even greater to win