Man say everyday that them want 8 overseas baller and 3 yard man pon Jamaica and we can compete.
Now we have 11 starting and them still a complain.
Man a ball TEAM and all when we play the best TEAM ever them a complain.
Man a ball how we can't controll ball and we a run like headless chicken.
Now man a roll ball straight up and them nuh believe
Man a ball say them nuh want nuh UB40 and now we have all yard balla and still not happy.
Now a di time fi jump and support and watch the ride, not the time fi a criticise everything. Every team mi see inna the Gold Cup have some weakness so far execpt Mexico and so we will so it will go.
Watch the ride how we mash up some bwoy tomorrow. Sorry mi can't go but mi a see it pon the bibbest TV I can and have a few cold one while we mash up some bwoy.
Now we have 11 starting and them still a complain.
Man a ball TEAM and all when we play the best TEAM ever them a complain.
Man a ball how we can't controll ball and we a run like headless chicken.
Now man a roll ball straight up and them nuh believe
Man a ball say them nuh want nuh UB40 and now we have all yard balla and still not happy.
Now a di time fi jump and support and watch the ride, not the time fi a criticise everything. Every team mi see inna the Gold Cup have some weakness so far execpt Mexico and so we will so it will go.
Watch the ride how we mash up some bwoy tomorrow. Sorry mi can't go but mi a see it pon the bibbest TV I can and have a few cold one while we mash up some bwoy.