the hypocracy

• the hypocracy

Man say everyday that them want 8 overseas baller and 3 yard man pon Jamaica and we can compete.

Now we have 11 starting and them still a complain.

Man a ball TEAM and all when we play the best TEAM ever them a complain.

Man a ball how we can't controll ball and we a run like headless chicken.

Now man a roll ball straight up and them nuh believe

Man a ball say them nuh want nuh UB40 and now we have all yard balla and still not happy.

Now a di time fi jump and support and watch the ride, not the time fi a criticise everything. Every team mi see inna the Gold Cup have some weakness so far execpt Mexico and so we will so it will go.

Watch the ride how we mash up some bwoy tomorrow. Sorry mi can't go but mi a see it pon the bibbest TV I can and have a few cold one while we mash up some bwoy.

Miss Mayne would not have allowed me to get away with that... h-y-p-o-c-r-i-s-y...
    http://www.youtube.com/watch?v=GCZJ4sBsx94

a hl yuh a call out suh?

Call mi out?

Play Grenada and all of a sudden' ball a roll...

I am very curious to see tonigts game.

I should be heading to FIU stadium....shortly!

Call me out?

as i said.....

thanks. When mi mad mi speak Patwa. LOL

yeah man mi a call you out too. I hope you cheer fi the right team. When we mash dem up the next time I see you the drinks deh pon you and me know mi a go call fi XPENSIVE stuff too.

travel safely.

as i said ....

Is a Bounty dem need...

'Mi kyaan Believe mi yeye's' ah das why dem waan fi si again an again, an again fi mek sure dem ah si right; 'Yeah dem deh of likkle faith' di book seh. Dem bawl fi ball get a likkle taste an den dem need more validation kah side nuh good an all kina ting. Di side di hab a strategy fi play tight pan di ball kah dem know how wi play. Wi change di style pan dem an stretch dem out wi possession ah das why dem did look suh bad. Yuh tink it easy fi run backah ball pan dem deh large pitch. Cuba try fi ah likkle first night an di said ting tek dem, Mexico move ball an kill dem off. Wi ah guh gi dem di validation weh dem need tonight, den ah wondah weh dem ago seh. Knowing we, dere is always sumpn else, oh dem loose two defendah suh wi already handicap. What ah ting eh!!, A wondah love play some ball wid all dem arm chair ballah yah an jus quiet dem once an for all.

Nice walk down memory lane,darn I love this forum.

de yu fi drap de Haitch... LOL

Maddy yuh ah talk? LOL

No ... Mi figget Maddy real name... Mrs Mayne was a Canadian, Maddy was English (or UK) ...Mrs Mayne was married to a Jamaican who was a senior in the police force...by far she was the most influential English teacher I had.

U memba har??? one facey white woman. Mi and har black son was in the same class.
                            Six days I work for my children, on the seventh day they work for me.
                            Mitty

Mrs Mayne and Maddy are one and the same.... nuh suh? She usually live ah Hope Pastures

She Known for: "Gentlemen Never, Never, Never....Ever, Ever, Ever mark your Power Builders..