• mi nah fi watch Barca or Brazil nuh more

Yard ball sweet nuh rahtid.

in patches still. let's not get too crazy!

but mo, u affi admit, even when we murder di small island team dem, we never keep possession a di ball so well. we never score goal like all di 4th one, a normally run shift and score. we were impressive! right now, mi feel like fi jump back pon di bandwagon. mi sorry mi never record di match. me'da watch it a million time.

don't get mi wrong - is long time wi nuh look like dis, but I am going to want more! yuh satisfied beating up on Grenada? well I sure ain't! let's practice to really impress in this tournament. membah say wi never win a second round match yet!

i understand what ur saying and mah tell u say, this is not like Jamaica. We have beaten teams by a bigger margin, but not with so much domination. i can't tell when last i've seen a jamaican team create so much wonderful opportunities. Remember, this is the Grenada we struggled against in the Carib Cup Final. We looked leaps and bounds ahead of them today. There is a change.

I agree Paw. We looked a lot more comfortable and confident in our ball handling. I have nothing against the 1000 30 yards passes to each other. It's the one or two passes over the top of the opponent's defense to Richards or Shelton that matters. I see that Tappa has been studying from the Teacha--------Sir Alex Ferguson.
            Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Mi have fi live inna the moment and enjoy it. You think a little time mi watch Reggaeboyz and nothing nah gwaan.

REVENGE MI A DEAL WID. Fi all a the times I am forced to watch us playing foolishness gainst them team deh.

look what what you go and do now. thread tun inna sample thread now.

cho!

so, di Brasil camp work fi wi dis time?

watch out fi di U-17s!

Seem like wi did figet di final fi true sah, now wi waan all kina extras an wi get dat an wi still waan more. Is one ting yard man hard fi please is a shame.

too early fi talk.... me still think seh a simple camp inna the USA woulda do the same thing. Our Boyz are professionals now. All we need is to get them together for a period prior to any competition.
                      Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

At least nuh dance nuh deh near di camp inna Brazil. A US camp coulda work but not in Florida, NY or any big city. You woulda fi take them go a Utah.

One a di reason the team gell is the regular dance man them never deh inna di camp. Man dem who stay out till di next morning.

Who taped the match?

Where can I see it????

Watch the game again!
                            ...you will come down from your high 'quick-quick'!

Link fi download di full match:

http://www.megaupload.com/?d=SEHN1ZMY

Even if we nuh win, mi will hold on to this for comfort.