Jamaica's starting XI vs Grenada later

*@#&$^!!!~~~?!!

Eurosport di bes sports channel show ebryting once it name sport. Ah wouldah love dem mek it available inna di US, at least mi ah look an kyaan find it. If yuh hab Sky Sports an Eurosport togedah yuh criss likkah biscuit.

Well the thing is Shelton and Dane are not the best at heading or shooting one time from the middle. Ryan will be used to hold up the ball, plus headers and getting the crosses.

Not on fox or Espn. Only Spanish channels carrying these early game. The first game on Fox is the USA vs Canada.

But I think games are steamed live on Netflix, I don't know how much them charge.

Try dis yah
            http://www.myp2p.eu/index.php?part=home an football link

my ballah Dada fi get a run inna di miggle, ah when dem ah guh leggo di yout, weh wi seh LEGGO di Dada, please mi ah beg unnuh LEGGO di DADA!!. Ah weh Shatta deh ah long time him nuh come bout.

I guess if we need more fire power inna the second half they will introduce him.

Fiyah power, nuh yuh always ah bawl fi di youts whapp'n to dis one. Wicked yout him deserve a stan up inna di miggle. Mek Austin play defensive midfield an allow di yout fi join di attack an show him class.

Originally posted by Culture Sound View Post
                    In my opinion Whitmore finally deciding to play to his strengths...3-4-3 is built for speed this should be good
                    What is finally about it. He has used that type of lineup up before. From day 1 he has played with an approach that is based on speed.

heading? SPEED ... gi dem di ball mek dem run it dung!!!

no always go so Gamma. - need if disguise it a little more time.

going with SPEED up front!
                          Just clarifying.....are you talking speed across the ground here?
                          Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

ok...but i'm not seeing the disguise....johnson is a decent header but shelton is a ******** poor crosser! richards is a little better at crossing though

Let me see if Flow's Internet is really that fast then...just switched from Anbell a few weeks ago

heh heh!