X, back up di truck, mi have some deadwood fi offload...

• X, back up di truck, mi have some deadwood fi offload...

All ah unu bring unu checkbook one time...

Jovanovic $5M
    Poulsen $4M (but mi wi tek $3M)
    Ngog $6M
    Joe Cole $7M (this one on special, mi don' really wan' fi sell him)
    Konchesky $2M
    Degen $2M
    El Zhar $3M
    Insua $5M
    Total: $34M

If you want all a dem one time, mi wi tek $30M an' t'row Aquaman in fi $8M (mi pay $17M fi him, so a good deal dat).

All ah unu bring unu checkbook one time...

Jovanovic $5M
    Poulsen $4M (but mi wi tek $3M)
    Ngog $6M
    Joe Cole $7M (this one on special, mi don' really wan' fi sell him)
    Konchesky $2M
    Degen $2M
    El Zhar $3M
    Insua $5M
    Total: $34M

If you want all a dem one time, mi wi tek $30M an' t'row Aquaman in fi $8M (mi pay $17M fi him, so a good deal dat).
    Mi nuh see Andy Carroll name? As for Jovanovic I recall Xuberant creating Xcitement when he was signed.

Wha' happen, u cyan read? Mi seh "deadwood", not "fire cracker"; unu wait 'til him lit' unu up, you a come wid u facetiness. *kissteet*. Ahright, why you don't tek Insua, him mus' can do betta dan Evra do pan satiday? Wha' 'bout Ngog, unu ago lose Berba, so why not? LOL!!

I don't have a problem with Evra's performance. He was playing Messi. I recall Messi scoring 4 in one game. B$ we sign Eggnog we send back fi the Italian yute. I tell yuh time and again, only Riena and Gerrard could play fi MU, add Dracula to the list now. EVERYTING else a bug.

Reina!!?? Gerrard!!?? LOL!!!! DWL!!!! Unu cyan afford dem man deh...plus, u could gi wi $10B dem nah go guh, so dat come in like you an me a try a check pan Kate Middleton. Nix dat, it come een like Jangle a try a ting wid KM (mi no know bout you, but she woulda check me).

Anyway, of all those players, Manu** could get more out of Joe Cole than we can, that is one on the list that could help you, but not in a first 11, Carling Cup, FA Cup an' dem type a ball.

And I don't know, but I would take Ngog ova Macheda. That is jus' me.

Reina!!?? Gerrard!!?? LOL!!!! DWL!!!! Unu cyan afford dem man deh...plus, u could gi wi $10B dem nah go guh, so dat come in like you an me a try a check pan Kate Middleton. Nix dat, it come een like Jangle a try a ting wid KM (mi no know bout you, but she woulda check me).

Anyway, of all those players, Manu** could get more out of Joe Cole than we can, that is one on the list that could help you, but not in a first 11, Carling Cup, FA Cup an' dem type a ball.

And I don't know, but I would take Ngog ova Macheda. That is jus' me.
            Never said MU wanted them, I said they're the only ones that could play for a winning team, along with Suarez.

"but I would take Ngog ova Macheda"

Yuh already have him .... so keep him. Right Jangle?

Never said MU wanted them, I said they're the only ones that could play for a winning team, along with Suarez.

"but I would take Ngog ova Macheda"

Yuh already have him .... so keep him. Right Jangle?
              Mi nah keep him...him haffi go...mi ago call Mancini now...so when Ngog buss t'ree inna unnuh nex' year, 'memba seh u had u chance. :P

That goes without saying boss. Dem likkle man de caan even mek the Empire Reserve team. Hey Paul, I would give yuh $1m.....no that's disrespectful....mek dat $1.5m for Gerrard. We need someone fi keep the bench warm fi Young and Sneijder.
                Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

That goes without saying boss. Dem likkle man de caan even mek the Empire Reserve team. Hey Paul, I would give yuh $1m.....no that's disrespectful....mek dat $1.5m for Gerrard. We need someone fi keep the bench warm fi Young and Sneijder.
                  GERRARD!!?? SOLD!! Wait a minute, is $1M or $1B? Mi really need fi change dem ya glasses.

It look like you have fi go sell some a dem a farmer's market because the prices too high, you have fi get rid of the middleman fi sell them. LOL

Nah man, mi wi gi u one Konchesky, a Joe Cole an' a Jovanovich, bargain price, t'ree a dem fi $12M...wait...is a Rolex dat? T'row een dat to'; deal?

mi have fi go mix you money wid some silver and mi nay talk bout David Silva either. LOL.

Ngog,degen,el zhar & insua stays in my book esp ngog

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

yuh have a nice mid-table squad there. We have some people fi leggo too. If unuh smart unuh can get a good deal pon Michael Owen (hey don't knock it he's 10 times better than eggnogg and Carrol put together), Darren Gibson, Bebe (one for the future....like 2020), Buddyhead (I just can't remember the bwoy name), Wes Brown (better than anything unuh have in unuh defense...me want top dollars for him), Berbatov (cho unuh can't afford him) and Kuzsak (sp).
                            Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Ngog,degen,el zhar & insua stays in my book esp ngog
                              How can you want to keep Degen? Him couldn't mek a League 1 team much less play fi wi. As for the rest, not good enough. We need players that can help us WIN THE RAHTID TITLE, not just get 4th. Dem man deh nah dweet. Sarry.