Arsene wha mek yu galang so?
One good ting about Man U, when ref lick them they feel no pain.
"Good God, looky here now, uh
Hit me with music .."
Me not even gwine to talk about the penalty we shoulda when get inna the 6th minute. Me seh the 10 man dem play like a 20 a dem to rahtid. Even without must have Vidic to rahtid. Say this a Old Trafford Rock, Dont turn your back.
A time fi separate the wheat from the chaff. What a home stretch run this will be in the FA Cup, Champs League and the Prem.
One good ting about Man U, when ref lick them they feel no pain.
"Good God, looky here now, uh
Hit me with music .."
Me not even gwine to talk about the penalty we shoulda when get inna the 6th minute. Me seh the 10 man dem play like a 20 a dem to rahtid. Even without must have Vidic to rahtid. Say this a Old Trafford Rock, Dont turn your back.
A time fi separate the wheat from the chaff. What a home stretch run this will be in the FA Cup, Champs League and the Prem.