SUAREZZZZZZZZ nasty dem up

man txt mi and say congratsss....bwoy ave class , mi and mi wutliss self txt im back ....hussh it hot....im txt back yesss......lol

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

a whe "prezi" an de res a di Manu Don dem deh??

mi waan hear how de ref eff dem up tideh... LOL

Tell dem send dem pickney fi talk fi dem,dem will mek more sense,,,,lol

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Nice one X-Man, thanks fi di favour, Man U continue to get travel sickness. Liverpool start looking like a team again.Gunners time!!!!

Wait deh Paul!!! Looks like ongle yuh and X walking alone : )
            "The contribution of forumites and others who visit shouldn’t be discounted, and offending people shouldn’t be the first thing on our minds. Most of us are educated and can do better." Mi bredrin Sass Jan. 29,2011

Originally posted by Farmah View Post
              Wait deh Paul!!! Looks like ongle yuh and X walking alone : )
              Ah nuh nutten dat...u don' see how Suarez show unu how wi roll...firs' him bruk 5 man by himself (walkin' alone) but 'im know seh we nah go leave him dweet by himself (you'll never walk alone) an all him haffi do was roll it to Kuyt...him neva haffi worry true him know seh man dem have him back. Maybe we should change it to "You'll never bruck alone" LOL!! Same ting wid me an X...me nah leave mi bredrin fi dweet by himself. Cho.

Fergie's blank's media after loss...

Wait fi fergie post match interview .
                Pure class... LOL!! Now mi nuh sure if Nani or Slurgie fi get di Oscar.

http://soccernet.espn.go.com/news/st...d-loss?cc=5901

mi seh ... mi rate di one suarez...but mi nuh like him!!!

Mi still nuh fahgive him fi di Ghana ting!
                    "The contribution of forumites and others who visit shouldn’t be discounted, and offending people shouldn’t be the first thing on our minds. Most of us are educated and can do better." Mi bredrin Sass Jan. 29,2011

same here...but di bwoy cyan play ball!!!!

mussi volley ball..

No Maudib....Suarez really good!

Originally posted by Farmah View Post
                            Mi still nuh fahgive him fi di Ghana ting!
                            Mi haffi laff...unu would an' do di same ting if unu was him 'gains Ghana...especially di one name Gamma.

I know.. I saw it with my own eyes...