200K a week fi a Rucks ...Man U ?

• 200K a week fi a Rucks ...Man U ?

Talk bout Rafa bad buys , dis bredda ave one decent season and unnuh a rail bout di man as one of di best in the worl?

Chuss mi , im will not ave a good one until di next 2 season , memba mi tell yuh ROONEY A RUCKS !

SUBB IM FI DI MEXICAN YESS !

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Talk bout Rafa bad buys , dis bredda ave one decent season and unnuh a rail bout di man as one of di best in the worl?

Chuss mi , im will not ave a good one until di next 2 season , memba mi tell yuh ROONEY A RUCKS !

SUBB IM FI DI MEXICAN YESS !
    Stop hating on the youth. He has a bad game and the termites appear? Every player have an off day.

3 man off side and goal allowed , a bad game yuh mean season .Lines man a tief , send fi di oooman .

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.