Originally posted by Twan View Post
    2011 >>>GUNNERS TIME DAT !!
    Yuh related to KArl and X?

true dat! at my age I know who I am... those who want to know me are welcome to.

As for dinner, i am commiserating with my 16 yr old son, a gunners fan. We watched the first half together... the yute was traumatised and to make it worse he is recuperating from a wisdom teeth removal operation done Saturday; The swollen jaw did not prevent a couple expletives from his mouth... I told him that he should take solace knowing Liverpool (my team) is floundering...of course when your team loses there is no consolation.

But, i still think thar 2011 will see some interesting developments...
      Yuh neva tell im fi use di jaze?

...anyway, tell im im nat ha-lone!
      Aaaaah, our GUNNERS?

jaze karl?

ice-pack, tramacet and antibiotics as ordered by the doc

jaze karl? u nuh easy

mi kno yuh nuh did tek hit seh a really jaze mi mean..
          ...mi did mean seh iffen yuh neva even seh ...child? ,

...but as tuh talk bout dat, mi memba wen mi madda was a principal (headteacher dem di kaul hit den) sa waan primary school an waan pickney did gwaan suh bad dat she kaul di fadda an tell im. She did a hope di fadda wudda put di pickney straight.

Di shock shi shock...wen di fadda seh tuh di pickney - Yuh r!@#$$ mad? Yuh tink mi sen yuh a school fi guh galang suh an a use dem *&^%$%** wud. A gwain lick hout yuh *&^&%^*... hout a harda, yuh $%$##@ skin a guh bun yuh !@#$@$#% ...or words to dat effect!

Shi wen shi ketch har-self shi affi calm im dun an because nedda pickney dem di deh roun, tell im shi shame a im.

wen shi cum ome an a gi mi fadda di 'news' dem laff till dem nearly drap. ...an wi pickni cudda ongle sumile as wi neva kno iffen wi cudda laff tuh. ...but hit still funny hup tuh now!

I get it... I misunderstood your "jaze' comment.... that story sound like it could be me yes my son needs to keep his mouth in check sometimes but the way Gunners performed can't say I blame him.

...i don't know where i failed him with the language, maybe too many 17+ rated video games? ...in addition to paternal influence?

So yuh naw go feel nuh way when dem call everyone in the Caribbean Jamaican!