Assassin, how you tell me seh Mourinho nuh like dem type of players

• Assassin, how you tell me seh Mourinho nuh like dem type of players

Mi see the man a start the season with SWP and Robben.

Is what happen. Jose sick fi start the season?

RE: Assassin, how you tell me seh Mourinho nuh like dem type of players

that a through some a the real big man inna the stands inna plain clothes.

Wait till them Ballack, and Macalale etc. come back to fitness.

Bwoy dem look frighening.. More than a fantasy team...

Cho nuh watch dat. Only the Empire nuh fear dem. Well dat's because we have been in their position for years now, so we know how fearful other teams can be of us. Just watch how we done dem dis year. Not to mention Livafool who have dem ticket.
        Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

just like you have dun dem over the last 3 years nuh