The Negitive board

• The Negitive board

Bwoy we wouldn't even mix some a di positive wid the negitive. All we see pon the board these days a di negitive.

We have fi mix it with the positive. Some a go tell me it hard fi find positive but we need to find it. Mi know a recession time but......

too much engineer and scientist on yah...'bout 2 negative mek a positive...a whey di...2 wrongs mek a right?!! eh?

how mr and mrs wong can have a son name wright?! eh?!! well..maybe as a christian name...wright wong....

Hehehehehehe!! wicked piece

clown!!!!
        Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Bwoy we wouldn't even mix some a di positive wid the negitive. All we see pon the board these days a di negitive.

We have fi mix it with the positive. Some a go tell me it hard fi find positive but we need to find it. Mi know a recession time but......
          Here is one positive - GUNNERS time!

too much engineer and scientist on yah...'bout 2 negative mek a positive...a whey di...2 wrongs mek a right?!! eh?

how mr and mrs wong can have a son name wright?! eh?!! well..maybe as a christian name...wright wong....
            Wah dis fadda?
            It slipped?