• Jangle,My youth , scaly & Sass

http://www.youtube.com/watch?v=l1QsFJPdxXA

Fuller highlights , still caan mek my side

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Yow sah a time yuh leggo the grudge. The gyal just neva into yuh is not Fuller fault. The man is a big striker in a likkle side.
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Alright Boss , im neva tell yuh say di girl leff im tuh , when wi nuh advance to the final WC round under im ?

She find har way back and mi run har back to im.

Kiss teeh Rux international balla , good midtable/relegation balla.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Yuh too dyamn lie, becuz me get it from good source seh a yuh go bawl outside har yaad and beg har fi come back to yuh.
        Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Yuh naah touch di Man Tun fool post ? hehe boss is like im a beg Torres fren ...lolol.....Vidic a bawl nuh duh mi so , wi deh pan T.V ..lol

..yuh have a feeling that Vidic will be tossing ang turning in a im sleep tonight...nightmare of Torres running at him....