Mi hear seh di best Player on show in the Training Camp

• Mi hear seh di best Player on show in the Training Camp

exhibits silky smooth moves and deft touch..

Pity him is di Coach.

Woiieee !!

LOL.

yuh like dat...nuh chue King Jawge?!!

Well tell him fi put on a jersey.

Pity him is di Coach.

Woiieee !!
          Is who you hear dat from? Jawge? - T.K.

Sports Commentary...

Wow, same man who seh to hell with admin, coaches and referee courses and just start the football hype as the way to build football in the country

Pity him is di Coach.

Woiieee !!
                Before I mouth you off, be up front and say what you are implying here.
                I am somewhat anoyed about your remark!

Maudib, mi hear seh di bes players on di field durin the match were di Boyzs. You ... moran!

Mi juss a report wheh mi hear...

Got a problem with that ?

Sad ting is we probably have to wait 15 years to see another Jamaican midfield player with the skill level of Tappa Whitmore... if wi lucky..

Mi juss glad mi live fi si him play.. and score 2 goal at World Cup.

Give tanks..