Who sey Netherlands?

• Who sey Netherlands?

Put up your hand... wave yuh (orange) flag!

Mek mi run guh col' mi beer!

Me!!!!!
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Me seh so until them lose a match.

~ghana mi seh~

Aftah him play volleyball wid wi inna football; ah wah dem team get a thousand

...dem jus show mi why dem nah lift di cup! ...Uruguay just meander through dem defense 2 time pan di trot...lacka hot knofe thru buttah!

Seit deh - FORLAN!

There go the Dutch again - 51 min. Almost gave away a goal!

I always wave the orange flag anyways but seriously last week Monday I walked into the Office in kingston and predicted boldly that it would be a Spain vs Holland finals and they laughed me out of the building...

holland was the easy choice

for who..Jawge?

who name suh?

Nah sah, no chance.

Ah Hollond mi seh. LoL

Me too!!! Sorry Dutch couldn't drop more goal on Uruguay.