• Honduras & Mexico are 2 rux side in Concacrap

mi dun kno the rest of concacaf ketch up pon mexico already ah lucky dem
    lucky dis world cup qualifying . Honduras guh a worl an nuh score not 1 goal . out of the 3.5 places , 2.5 are up fa grabs .
    Jamaica you mite get a Petroleum well with
    United Oil by 1.31.26;You also has a NNPC option with the Abuja accord from 2022.What
    happens then I don't know.A Petrol Well is
    Probably forthcoming...

We couldn't beat either team...where does that put us? Couldn't even make the hex.

Originally posted by Exile View Post
      We couldn't beat either team...where does that put us? Couldn't even make the hex.
      stap u noise mexico nuh beat we out pon Goal difference plus dem rob wi
      in Mexico and in Honduras . Group B in Qualifiers was close , remember
      it was 7,9,10 - pon di final day with mexico having 10 pts , honduras 9
      and ja 7 ah Burrell mek wi nuh guh chuu , if him den secure him ref inna
      kingston wi coulda den drop seven pon canada an mek mextico fawt !.
      United Oil by 1.31.26;You also has a NNPC option with the Abuja accord from 2022.What
      Probably forthcoming...

Originally posted by wbvs View Post
        stap u noise mexico nuh beat we out pon Goal difference plus dem rob wi
        in Mexico and in Honduras . Group B in Qualifiers was close , remember
        it was 7,9,10 - pon di final day with mexico having 10 pts , honduras 9
        and ja 7 ah Burrell mek wi nuh guh chuu , if him den secure him ref inna
        kingston wi coulda den drop seven pon canada an mek mextico fawt !.

Gwaaan dream.

If Jamaica had the misfortune to be on the same field with this Argentine team, we would do well to keep the score in single digits.

stap u noise , nuh 2-1 argentina B giv jamaica B ?
              Probably forthcoming...

mi dun kno the rest of concacaf ketch up pon mexico already ah lucky dem
                lucky dis world cup qualifying . Honduras guh a worl an nuh score not 1 goal . out of the 3.5 places , 2.5 are up fa grabs .
                yuh tek yuh meds yet ? or yuh just being comical, as usual ?

Originally posted by Twan View Post
                  yuh tek yuh meds yet ? or yuh just being comical, as usual ?

bredrin u hear weh mi seh ? USA is di onli team weh should get props in
                  concacaf , # 1 Honduras neva beat JA inna JA yet ! and we an mexico
                  deh pon di same level wen mi check it out 2.5 out of 3.5 places are up
                  for grabs . mi rate Costa Rica more dan ow mi rate honduras an mexico ,
                  if Boxhill neva mess di whole ting up jamaica woulda set fi 2014 but wi
                  owe money an dat mai affect di whole program but if burrell convince
                  babsy grange fi leggo 1/2 million yankee dalla inna di system wi certain
                  fi ketch di 1/2 spot inna 2013 . As ah matter of fact mi aguh bi bold an
                  seh dis its going to be a culumbia an jamaica playoff of di americas inna
                  2013 . mi ah tri tell di peeple dem , money is the onli reason y ja mai nuh
                  reach di playoff inna 2013 .

mek mi ask di forum ah question , wen lass mextico qualify fi ah
                  U 20 , or olympic ?
                  Probably forthcoming...

bredrin u hear weh mi seh ? USA is di onli team weh should get props in
                    concacaf , # 1 Honduras neva beat JA inna JA yet ! and we an mexico
                    deh pon di same level wen mi check it out 2.5 out of 3.5 places are up
                    for grabs . mi rate Costa Rica more dan ow mi rate honduras an mexico ,
                    if Boxhill neva mess di whole ting up jamaica woulda set fi 2014 but wi
                    owe money an dat mai affect di whole program but if burrell convince
                    babsy grange fi leggo 1/2 million yankee dalla inna di system wi certain
                    fi ketch di 1/2 spot inna 2013 . As ah matter of fact mi aguh bi bold an
                    seh dis its going to be a culumbia an jamaica playoff of di americas inna
                    2013 . mi ah tri tell di peeple dem , money is the onli reason y ja mai nuh
                    reach di playoff inna 2013 .

mek mi ask di forum ah question , wen lass mextico qualify fi ah
                    U 20 , or olympic ?
                    wen las Jamaica qualify fi the olympics. u20. the hex ?

u dont answer ah question with a question but u prove the point
                      still , both mexico & jamaica deh pon di same level , ah lucky mexico lucky
                      fi mek di world cup . If canada did beat mexico in Brit.. columbia mexico
                      would'nt be in di hex . # 2 if jamaica did draw dem game inna handuras
                      dem woulda guh chuu but we were robbed in every way .Mexico can be
                      beaten in di aztecca an mexico is jus like jamaica they are under achievers
                      in concacaf , every team like Costa Rica ,Honduras , USA ah kick dem outta
                      u20 & olympic now , all the other teams have catch up or pass mextico .

think about it if Gold cup keep in costa rica , honduras , or jamaica mexico
                      would not win . The reason why they win so much gold cup in the USA
                      is because they have a huge fan following .
                      Probably forthcoming...

u dont answer ah question with a question but u prove the point
                        still , both mexico & jamaica deh pon di same level , ah lucky mexico lucky
                        fi mek di world cup . If canada did beat mexico in Brit.. columbia mexico
                        would'nt be in di hex . # 2 if jamaica did draw dem game inna handuras
                        dem woulda guh chuu but we were robbed in every way .Mexico can be
                        beaten in di aztecca an mexico is jus like jamaica they are under achievers
                        in concacaf , every team like Costa Rica ,Honduras , USA ah kick dem outta
                        u20 & olympic now , all the other teams have catch up or pass mextico .

think about it if Gold cup keep in costa rica , honduras , or jamaica mexico
                        would not win . The reason why they win so much gold cup in the USA
                        is because they have a huge fan following .
                        yuh full ah excuses! but I dont blame you. You are symbolic of what is partially wrong with Jamaica's football. We think we are better than everybody else..and now we begrudge other countries when they do what we constantly fail to do....qualify for tournaments that matter. Its always an excuse its always IF ONLY.....We were very LUCKY to make it to France in 98, and so now we actually believe that we have arrived and are world beaters. Dont worry the reality is slowing setting in. We are not going to any World Cup finals anytime soon.

We are not going to any World Cup finals anytime soon.

wit fanz like u who needs enimies , I have lernt long time that no one
                          knows the future . I neva brag about jam .. but I analyze things ,
                          if Burrell win the election and solve Jamaica Football finacial problems
                          we can ketch di 1/2 spot fi 2013 but jamaica have been in every group
                          of death lately , Bad refs , bad schedule are some of the things that
                          affect us . If they do it fairly like hav a 12 team final Round where
                          everybody plai everybody jamaica would finish 4th but I doubt that
                          will happen , I think Burrell going around talking sh!T he's just illusinating .
                          Let me say this , fi win di playoff mi nuh knoo .
                          Probably forthcoming...

[QUOTE=wbvs;242478] I have lernt long time that no one
                            knows the future QUOTE]

den why u predicting what will happen in 2013 ? ketch up yuself man..jus go tek the meds nuh !

[quote=Twan;242479]
                              I have lernt long time that no one
                              knows the future QUOTE]

den why u predicting what will happen in 2013 ? ketch up yuself man..jus go tek the meds nuh !
                              ok it's a prediction but do i know the future ? all mi ah seh star
                              is dat dere is hopes fi di 4th spot . but mi nuh kno di future . let mi ask you
                              ah question , if you give ah prediction does dat mean you kno di future ?

an boss mi nuh tek meds .
                              Probably forthcoming...