England is a naive rucks side...

While you maybe right, Rooney has done nothing to inspire me. He stumbled over too many balls and everytime he tried to take on players throughout the tournament he lost it. Heskey well he is been Heskey.

Defoe was far better than them but his time was limited.

Well I agree with that. After seeing Rooney, he should have been pulled and Capello should have played Defoe with your baller. He is clearly not 100%.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA. I HAAATE ENGLAND FOOTBALL TEAM. Unnuh a talk bout France but a Dem frigga dem love hype up dem ruxy baller dem. Memba when dem did a say Rooney a di next Pele? A mussy Kevin "Pele" Wilson dem wenna talk. Gerard a di only baller England have yuh zimmie daaawdy!

Yuh seeit, a wi ah big it up an ebry juncture. Now wi si dat dem jus nuh good, plain an trait. Premiership bess league inna di worl ah dream dem ah dream. Mi ah wait fi ah man come tell bout english ballah ovah my ballah from yard. Dem good when dem deh ah Englan, dat nuh count inna fi mi book ongle inna dem pocket book. Once yuh shun creativity an enterprise sumpn nuh wrong. Joe Cole ah shine bench inna worl cup, dat jus ansah all ah di question dem.

Correction ..the ONLY REAL baller they have is Glen Johnson!

too slow for his wingback position.

He was a flop at Chelsea, attacked well at Portsmouth but couldn't defend and he still couldn't defend at Liverpool.

In the words of Chris Waddle

We kid ourselves thinking we have a chance if we keep the tempo up. We can only play one way and it is poor. You can't go on playing football and hoping to win trophies playing a hundred miles an hour and putting teams under pressure for 90 minutes. You've got to be able to play slow, slow, quick and we can't do it.

"We", ah England yuh live?

I agree though, the style is better to qualify than to win the tourney.

"We", ah England yuh live?

I agree though, the style is better to qualify than to win the tourney.
                    That is a Chris Waddle quote.

Mi nuh fallah English commentators. Befoe re the match, dem was talking like seh England aggo win the dyam Cup and after dem cuss the side like seh dem useless.

Never mek English press tek a set pan you side as all dem do is bill yuh up fi bruk yuh dung later! LoL

Stay far from dem Missa Bolt. LoL