I hate to say this but after reviewing the

• I hate to say this but after reviewing the

teams in the EPL (on FSC) I must conclude it's really a two horse race. I won't say any names to hurt feelings but Hey any obejective person can see it clear as day.

If mi say anyting bout Sunday ah bag a feelings ah go get hurt. so mi juss shut mi mout.

teams in the EPL (on FSC) I must conclude it's really a two horse race. I won't say any names to hurt feelings but Hey any obejective person can see it clear as day.

If mi say anyting bout Sunday ah bag a feelings ah go get hurt. so mi juss shut mi mout.
    Suh why start a post that doesn't have a point?

Boss yuh nuh see di heap ah nick name whey dem haff fi mi aready? Mi jus ah hol mi cornas An mi post haff ah pint, yuh facety an brite

Yuh mek dem man yah ave Big man like you like boy ? a hide ...lol

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

my yute if mi talk right now http://www.youtube.com/watch?v=GwnK91l23sk
          yuh bawl truss mi, but mi done say your side cyaan win it so whey yuh ah go? Is a two horse race memba mi tell yuh.

Wait mi haffi serve King Binho him strawberry daiquiri in the warm Brasilian sun . Binhoo yuh arite King? Yuh good? Juss memba whey mi say yuh ah winna, arite.