What can we make of this Prem season so far ?

when you guys playing fullham again>?????

tings set nice inna di league yah now, Chelsea ah hole on fi dear life ah di top, ManU stutter likkle bit, Arsenal up an dung. Liverpool seem like dem out ah it. Suh a tree ah dem lef fi fight it out, an tings set fi get exciting suh wi will si which one can stan up inna di fiyah. Mek fi ah interesting last half ah di season.

three way fight? Watch the rise of Aston Villa if we can beat Arsenal and Pool inna our next two games

beat my Gunners ? yuh ambitious bad !! try beating pool and manu.

we mash up Manu already.

Originally posted by Twan View Post
              beat my Gunners ? yuh ambitious bad !! try beating pool and manu.
              Unuh must deh a unuh bed a pray that The Empire defenders nuh return, don't it?

Whey Paul Marin deh? Mi suspect foul play .. from him missing up, Liverpool players returning from injury and MU defenders dropping like flies.

we mash up Manu already.
                All now yuh cyaan believe it don't it?

Very observant Mr. President!!!!! Something smells very fishy fe true.
                  Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

It's called a Freudian slip... wish unuh did still have him, nuh true?

Unuh must deh a unuh bed a pray that The Empire defenders nuh return, don't it?

Whey Paul Marin deh? Mi suspect foul play .. from him missing up, Liverpool players returning from injury and MU defenders dropping like flies.
                      Lazie all me here you and Jangle a talk bout is when unuh defender dem fit,it look like unuh blind to the fact that Villa beat you side 1-0 and Fullham beat you 3-0.I would say you need you strikers to score some goals and the rest will fall into place!!!

Originally posted by Dunny View Post
                        Lazie all me here you and Jangle a talk bout is when unuh defender dem fit,it look like unuh blind to the fact that Villa beat you side 1-0 and Fullham beat you 3-0.I would say you need you strikers to score some goals and the rest will fall into place!!!
                        You can twist it how yuh wish Dunny. We have 2 midfielders playing in defense, both of which would have started against Villa in the middle of the park. PPL will try their best not to talk the truth, but its all good. We lost fair and square to both teams.

How many teams wouldn't struggle without their backline? Be honest now Dunny.

we mash up Manu already.
                          well JUST DO IT AGAIN..to show dat is not a buck up !!

Originally posted by Twan View Post
                            well JUST DO IT AGAIN..to show dat is not a buck up !!
                            LOL ... good one Twan.

Listen Dunny, we Empire soldiers don't cry and whine like unuh Gummers when we lose. We take it on the chin and move on. Everything will be sorted out come the end of January.
                              Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

so wait buckup nuh count!!!LOL