delete it. Well mi wi say it again: We are acxting as if we have a solid football infracstucture hence the need for a TD. No wi need smaddy fi teach wi how fi kick di damn ball. We need professionals at the youth level to teach our young the game. Yes mi say it miah go leff JA ball alone cause it nuh look like wi serious bout ball.
Mi mek a post an di one MO
RE: Mi mek a post an di one MO
Yuh is comic; whey di post wha wuh mek wid
Bora (yuh new idol cause him ask bout Hue; as well as yuh can mek it up) pitcha. Footballer? Ah wouldn't waan tell yuh why ah cyaan spell it Is when wi ah go seriously decide an go back fi learn di game of footbal?
RE: Mi mek a post an di one MO
Jawge (11/16/2006)delete it. Well mi wi say it again: We are acxting as if we have a solid football infracstucture hence the need for a TD. No wi need smaddy fi teach wi how fi kick di damn ball. We need professionals at the youth level to teach our young the game. Yes mi say it miah go leff JA ball alone cause it nuh look like wi serious bout ball.
what you should be calling for is for qualified coaches at the club and even schoolboy football level....National Technical director shouldnt be teaching players these things.President of the FACCAC - Fans Againts Clueless Crenston and Cronies (cronies include Mosiah and Sicko)