Fox Football Fone in! Every week dem rip ManU, like Manu a knock food out a dem mouth. Even the one that back Livafool ... him shouldn't be talking about EPL until Livafool get dem ****e together.
When Manu beat Fulham 5-1 they were chanting how Fulham will be relegated, now last nite dem a talk bout how Manu nuh play nobody yet.:w00t: What tha fock? We beat Spurs, we beat Livafool, we beat Blackburn, we beat Bolton, we beat Portsmouth. We nuh play nobody? (Lazie look leff, look right? With arms outstretched.)
As fi the other fool that back Chelsea, him a talk bout him can't wait fi Sheva and Drogba get hold of Vidic and Rio? I have to wonder if it isn't illegal to take drugs before going on the air. If not mi affi contact the FCC.
All me know that that Manu's roach radar pick up a roach that should be in the vicinity on Nov 26th. Roach inna the corna ... Bim kill him. Whey Balla and Tilla deh? As a matta a fact, Tekulife. You tuh!
When Manu beat Fulham 5-1 they were chanting how Fulham will be relegated, now last nite dem a talk bout how Manu nuh play nobody yet.:w00t: What tha fock? We beat Spurs, we beat Livafool, we beat Blackburn, we beat Bolton, we beat Portsmouth. We nuh play nobody? (Lazie look leff, look right? With arms outstretched.)
As fi the other fool that back Chelsea, him a talk bout him can't wait fi Sheva and Drogba get hold of Vidic and Rio? I have to wonder if it isn't illegal to take drugs before going on the air. If not mi affi contact the FCC.
All me know that that Manu's roach radar pick up a roach that should be in the vicinity on Nov 26th. Roach inna the corna ... Bim kill him. Whey Balla and Tilla deh? As a matta a fact, Tekulife. You tuh!