• congrats arsenal!

Well done.

RE: congrats arsenal!

Just has mi-a sing Drogba's praises as the best player in the EPL and big up his defensive prowess...Henry cum hout tideh and mek at least 3 good defensive play fi Arsenal.

Mi mussa did a luk pan som a Tappaole tape dem. Di man jus run back an play som ball affa di opponent dem foot to im teammate dem? :w00t:

Still im gi weh wi ball dem couple time heasy-heasy. Im gats tuh stap dat! :angry:

Man haul mek defensive play a head out ball weh cross pan di GUNNERS? :w00t:

Im him-prove-hin?

May yet challenge Drogba as best all-round player in the EPL...one day!

Mankine, X an haul di "walk-alone" man dem mussi innah shock pan di total dismantling ave di 'pool?

Suh mi luv di game play - TEAM. Defenda tun midfeela & ha-tacka. Midfeelatun defenda and ha-tacka. Ha-tacka tun midfeela & defenda. Di ole a dem deh fine demsef weh dem needed has di game demand. Dat wus som good football - if man nuh hun-da-stan TEAM before dem mus hun-da-stan now!

...han di skill level and tactics dem bad nuh r@#$$!

GUNNERS time NOW!

<SPAN id=_ctl1_ctlTopic_ctlPanelBar_ctlTopicsRepeater__c tl2_lblFullMessage>Just has mi-a sing Drogba's praises as the best player in the EPL and big up his defensive prowess...Henry cum hout tideh and mek at least 3 good defensive play fi Arsenal. </SPAN>
        kiss teet! Di whole a unuh a poppy show! Drogba score one hattrick in the EPL and di whole a unuh tun fool. How many hattrick's Henry score over the years?

When Drogba reach Henry's level, mi wi mek unuh know ... cause unuh easy fi frighten.

Karl (11/12/2006)

Mi mussa did a luk pan som a Tappaole tape dem. Di man jus run back an play som ball affa di opponent dem foot to im teammate dem? :w00t:
          Therein lies the biggest part of your problem. Depending on how far back you go, Tappa played some marvelous games for Jamaica. You have to realize the point where he no longer was contributing to the team. That was the point where they made him captain and all he would do is to be up in the referee's face every opportunity he got. He was not leading by example on the ball and he just did not seem to have it any longer.

Name me a couple games Karl and I will se what you are talking about?
          "Only when you drink from the river of silence shall you indeed sing. And when you have reached the mountain top, then you shall begin to climb. And when the earth shall claim your limbs, then shall you truly dance." ~ Kahlil Gibran

I wondder why that's so hard to understand.

Tilla (11/12/2006)
              Karl (11/12/2006)

Therein lies the biggest part of your problem. Depending on how far back you go, Tappa played some marvelous games for Jamaica. You have to realize the point where he no longer was contributing to the team. That was the point where they made him captain and all he would do is to be up in the referee's face every opportunity he got. He was not leading by example on the ball and he just did not seem to have it any longer.

Name me a couple games Karl and I will se what you are talking about?
              Let me start with one!

REGGAE BOYZ vs Brazil!

Changed my mind - Let me give you another - USA vs Jamaica, RFK stadium.

Is who you congratulating? Is admire yu admire de arsenal bwoy? (Deportee 3:16) - T.K.