Yuh dun know boss;
Fram way back when mi ah tell peeple say ah
di wickidiss ting bout di place. Brasil need two more talent
like binho for Africa. Now not because I knock dinho (mi respek him still) if Dinho finds form to play at the INT'L level with king binho, is bangarang in Africa, memba mi tell yu.
BTW senor Dunga: I beg of you please let King Binho wear the TEN in africa. Please, that's all I want
Say wha yuh want; all mi know
say is dat any man whey carry Brasil (note I said Brasil) pon dem back, MUST be great. Binho can play big games. BTW which balla out there now betta dan binho? Thanks.
Jawge, let's not get crazy. When you were telling us that he was the wikkidest ting bout di place, he wasn't! That was about 7 years ago! Times change and he may have improved since then.
Let me tell you this: In november
whilst out in Ja I was travelling with some family and a car stopped
one of mi cousins said jawge inna di car, the guy came out and said
yuh memeba Robinho, wha yuh did ah tell mi bout (this is 06) mi see him an yes him good. Man go back an drive off.