Originally posted by Lazie
View Post
how suh much people seh beckham nuh good... mi confused...
how you say we can't compare the reggae boyz wid them man deh?
only when you want to make a point?- Don't let negative things break you, instead let it be your strength, your reason for growth. Life is for living and I won't spend my life feeling cheated and downtrodden.
Originally posted by Baddaz View Postby man accounts on dis forum, supposedly beckham nuh good... how can a player nuh good but a team like ac milan want him fi play fi dem...
iz eida we have more experts pon de forum or dem people who a run dem club deh nuh know ball..."Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has."
Originally posted by Assasin View PostHim nuh good a LA and the record is there to prove it.
The man was a flop at LA bigtime"Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has."
Mi ah gi him di credit weh him jew dat jus plain an trait, wouldah love wi hab a ballah wid a right like dat yes. Dat right foot create nuff damage wid di dead ball dem and crosses, ah it sen him guh a Real aftah him United exploits, nutten else. Ah di said foot dem di call him back fah use, an him did repay dem a likkle in kind
Glorious lef, John di Teacha Barnes an 'Pigeon Chess' Maradona
Glorious inna di MLS mi nuh know if dat count at all, No sah dat deh lef good but no count as glorious
Originally posted by Mosiah View PostHey, nutten will change my mind about the player. He is a good player, nutten else nutten more. So also is Ricardo Fuller. They both ain't all that!
Originally posted by Gamma View Postto sell shirts.......as with real and la ........ dem woulda mek dat inna one day offa shirt sales!
..and to win the Spanish League for Real Madrid! ...and make tremendous contributions to England surviving and advancing to the next phase of the 2010 World Cup qualifiers!"Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has."
Spend it like Beckham
Originally posted by Baddaz View Postby man accounts on dis forum, supposedly beckham nuh good... how can a player nuh good but a team like ac milan want him fi play fi dem...
iz eida we have more experts pon de forum or dem people who a run dem club deh nuh know ball...
The guy gets worldwide publicity for some strange and illogical reason..... totally out of kilter with his talent as a player.
Because of this media frenzy and his consequent marketability, teams can benefit at the gate and in merchandising.... that's his primary value.
He has a very educated right foot but his biggest value is off the field.
Beckham is a good but not a great player.... but he is a great merchandiser.... it's not hard to see why he is sought after.TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE