man a call me idiot and a tell me bout how much star Mexico have and how we player them nuh measure up. A don't talk bout the beaten a Mexico because me done tell unnu that was a hard task before the game. Unnu can mek all the excuses now.
Another thing is unnu see the Mexicans can't manage the small field as good as them swing the ball wide it go outside. It was in the very last them start put some short passes togather.
Mi wi answer unnun bout thursday or friday.
Big up all reggae boyz who and all fair weather ones too.
mi nah predict no more but Honduras must be shaking in their boots. We only need Hue or Andy Williams in the middle and everything alright.
Another thing is unnu see the Mexicans can't manage the small field as good as them swing the ball wide it go outside. It was in the very last them start put some short passes togather.
Mi wi answer unnun bout thursday or friday.
Big up all reggae boyz who and all fair weather ones too.
mi nah predict no more but Honduras must be shaking in their boots. We only need Hue or Andy Williams in the middle and everything alright.