War Wagon ready

• War Wagon ready

is that time again...the new wagon just come outta the body shop...took a while cause a nuff beat up it get...but it stronger now...rope in....waarrrrrr inna the office tomorrow night.

2-1 Jamaica

Originally posted by Culture Sound View Post
    is that time again...the new wagon just come outta the body shop...took a while cause a nuff beat up it get...but it stronger now...rope in....waarrrrrr inna the office tomorrow night.

2-1 Jamaica
    ...wouldn't it be great if instead it was "ball dem innah di Office" - REGGAE BOYZ WIN!

gainst Mexico...ball dem....mi nuh think so...we going have to overpower them in my opinion...but if we can ball dem while doing that go right ahead....as long as the final scores after this round is

Jamaica 2 - Mexico 1
      Honduras 1 - Canada 1

I will feel alrite

good talk dat CS...mi jine da programme!!!

Originally posted by Culture Sound View Post
          gainst Mexico...ball dem....mi nuh think so...we going have to overpower them in my opinion...but if we can ball dem while doing that go right ahead....as long as the final scores after this round is

Jamaica 2 - Mexico 1
          Honduras 1 - Canada 1

I will feel alrite
          A bet di Mexican dem put on dem boots one hat a time lacka fi wi REGGAE BOYZ dem?

Iffen wi ave di ball an keep hit...dem cyaan score!
          ...hanless a wi a score fi dem!

stap chat nonsese 'bout one boot at a time...ALL players are NOT equal. me put on mi boot one at a time tuh....yuh think mi can test henry? some cliches are just abject nonsense!!!

Not where our TEAM REGGAE BOYZ is concerned! We have the players, who if they play in a focussed and disciplined manner can put passes together in a manner far superior to that seen in our last game against Mexico! It must be about when necessary OUR REGGAE BOYZ putting 5,6,7,8...15 or more passes together!

...and ofcourse you are a rucks baller! I have seen your attempts at play! ...so cut the crap about comparing yourself to TH14...even our goalkeeper Ricketts' attempts with his feet...his fumbling ball handling skills are vastly superior to your 'feeling around in the dark' for the ball!

BUT i put on my boots one at a time too......

mi notice how yuh seh far superior to that seen in our last game...we need it to be far superior to mexico why yuh neva seh dat?

BUT i put on my boots one at a time too......

mi notice how yuh seh far superior to that seen in our last game...we need it to be far superior to mexico why yuh neva seh dat?
                  Does not have to be!

Simple - If we keep the ball...then the Mexicans superior ball handling skills would not be seen! ...bway??? Yuh ead tuff eeen!

den wait deh ef me put on mi boots one at a time...could i not negate the mexicans superior ball handling skills?

what about the mexicans superior BALL WINNING skills?

den wait deh ef me put on mi boots one at a time...could i not negate the mexicans superior ball handling skills?
                      ...and tying your post above to the 'plan' "Warlord" put forward...

...di plan a fi kick-dun di Mexican dem?
                      Bway? (scratch-'ead)...and again

not "kick down"....."lean on"....yuh nuh haffi kick down to be physical. deny time and space...is what duh yuh? football is a contact sport yuh nuh! whey yuh think this is, badminton? btw what the HELL kinda name is badminton.....??!!

Trust is that "lean on" must be a part of the game plan!

lean on ...but HARD!!! superior weight to tire them out down the stretch....

Time fi duss out some mextican, A long time wi ah wait fi dis. Wi nah overpowah nutten ah ball inna dem skin trait. My strikah an Shelton ah guh done dem. Bibi inna di miggle a peer one touch from di diamon. Nevah give up, ah follah mi side to di death. Fiyah pan dem mextican deh, Dem need some tackle inna dem skin to, wi nah pet nah powdah nutten.