This topic is closed.

• Tilla, Mosiah & Karl .........

is wah oonu duh tuh dat deh breddah de Metro?! 'im pon de nex site ah diss oonu!!

Tila, me neva nuh sey yuh 'aff "nappy hair!" Well ah soh Metro sey bout de I!

I have never met Peter Metro in my life. Okay, I did once, but I am sure he knows nothing about me.

Betta yuh did plea de 5th! oops! Me fe get sey yuh de ah Yaad!

pepsi?

yeah man a JB same one. You think John Barnes a TD now him woulda happy

Good one!

And to think that me and Pepsi use to call fi John Barnes' appointment. Mi feel weird right now.

right now?

Tila, me neva nuh sey yuh 'aff "nappy hair!"
                A lie imma tell! Mi 'ave a perm like James Brown!
                "Only when you drink from the river of silence shall you indeed sing. And when you have reached the mountain top, then you shall begin to climb. And when the earth shall claim your limbs, then shall you truly dance." ~ Kahlil Gibran

Originally posted by JaMekAn View Post
                  is wah oonu duh tuh dat deh breddah de Metro?! 'im pon de nex site ah diss oonu!!

Tila, me neva nuh sey yuh 'aff "nappy hair!" Well ah soh Metro sey bout de I!

Good!
                  I wish more people would go on other sites and spread the word about where we are!

yes...but when di perm wear off.......

Yuhseeit!

We might need to pay him for this promotion!

GREAT mosiah just flickin' GREAT!!!! that is all wi need now, pepsi fi run wi down fi ad money!

yes, but follow mi. he would go to all the football sites and tell them how he loves this site, even though we owe him money! by the time he is done advertising us around the globe, not even the US Treasury could come up with enuff money to pay the bloke!

What unuh need fe do is release the ban pon JB and let him out a prison. Sometimes the forum needs a Hannibal Lectur.
                            Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

wait de! Soh ah de one JB now aka Metro, aka Pepsi?

'Im ova de ah sey 'im ah goh cum back strong yah unda nedda name!