First of all I am a rookie on this board compared to the vets on here, so unu please don't chastise me. When I first heard about this board I expected to see a group of die-hard fans that were all for the advancement of our program. In reality though...this board is set up like how our country is...and that's why it hard fi wi strive on all fronts. Mi understand say the whole of us is just voicing our opinions and no matter what anybody say it not going change the outcome. But pon the real though the vibe inna the place bad iya. Nuff man might have the team's interest at heart but the truth is, it come in like politics...Burrell regime vs Boxhill regime. Mi know say if Boxhill did hire Simoes, nuff Simoes nah sayer would a support the man...but just because them nuh like Burrell dem ago hate pon the man...madness that. I for one don't care bout who is running J.F.F...mi gwen support mi side regardless...mi nuh care who start fi mi side...them coulda bring Village United fi play fi Jamaica mi gwen support them same way. I think firing Simoes was the wrong move, fire him if we lose to Mexico (when the campaign done)...but that might show say he didn't have the backing of the squad and there wasn't any unity...mi sure bout that. Can bawl over that...we have 3 more game left...we must win it...mi ago stand behind my side win, lose, or draw. All dem carbon copy "reggae boyz fan"...unu a clown, all who a bawl fi Marlon King and Nosweorthy just want see big name pon field but them man deh nuh care bout Jamaica...all them want do (especially Nosworthy) is when it come time fi sign a new contract they won't be "another local player" but an "international player" which will give them more grounds to negotiate for more money, eg Robbie Earl.
The wagon might bruk down...but it deh a Portmore now...mi a install one webber carborator and 20 inch rims...we ago win the next three match dem...all the Carbon Copy yard man dem...can go sit down a Grandstand beside Seaga....
ROAD DRIVER.....WAR GAINST MEXICO....IT NUH DONE YET
The wagon might bruk down...but it deh a Portmore now...mi a install one webber carborator and 20 inch rims...we ago win the next three match dem...all the Carbon Copy yard man dem...can go sit down a Grandstand beside Seaga....
ROAD DRIVER.....WAR GAINST MEXICO....IT NUH DONE YET