Different Kinda Wagon

• Different Kinda Wagon

Yo mi a build a different wagon fi the Mexico return leg...unu see how the boy Marquez studs up Pepe and mash up the man foot. Mi a put 3 ratchet, 2 rusty lass, couple sawed off pumpy that you haffi pump two time fi get a shot....when dem fassy come back a the office mi nuh want nuh mercy pon the field crape up everything weh cross halfline...when Marquez mek him one run buss a big tackle pon him and send him come a bleachers....you a hear me...the wagon start...wi nuh have no seat belt...a the war machine...jump in....ROAD DRIVER!!!!!!!!!!!!.....

First stop Honduras...wi nah pet nothing!!!!!!!!!!!

not to mention lotion or powdah!!!

wah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOTION OR POWDAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yuh nuh hear wah Capelton say....woman mi lowtion mi nuh lowtion man...woman mi powdah mi nuh powdah man....

PUT SOME CLOTHES PON YUH ARGUMENT...
      unless yuh a plan fi hold on pon two Honduras gyal...in that case bring some boots too....

IF NOT...YOU ARE EXTRIDITED FROM THE WAGON!!!!!!

yuh nuh hear...wi naw lotion pet nor powda.....strictly business wi deal wid!!!!

sorry well said...mi inna millitant mood from mi read say Pepe get hurt by Marquez cause is an idiot tackle the man buss

all screw face yard man...the war wagon gas up...WHAT UP WHAT UP!!!!!!!!

unnu think Marquez youth them rampand run up them mouth like

yardie..Them man deh just come kill off a whole community and mek any where a kingston look like when a catergory 4 hurricane past through. Watch wha yu a say...Dis is a powder and lotion but lazer trigger thing...1000 bullets per milliseconds..

you see....perception like that we need inna the wagon...ROAD TO HONDURAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the wagon gas up...the rusty lass them sharpen....we done pitch one tent inna the field...warrrrrr tonight....WARRRRRRRRR

an ah all kina tings dem bwoy dem preaching shot reach dem an dem dead. Dere is nuhbody in dis worl to accept dem shot a tek dem an dem dead. NUff Shot ah guh bark undah bwoy taaaaiill.Dem ask fi WAR an cyaah defen it , 45 Askel pi pop an en it. READY

myYout...yuh can have the wheel...mi have a scope a peek through the back window...the wagon ready now...wi ready...win/draw

All Aboard!!!!!