our qualification for the world cup saw us get 6-0 from Mexico (in Azteca), had decent away games but had a spirited showing at home...the team that played against Mexico is about 2 times better than the team that qualified for the world cup. Unu can say whatever unu want say...but I see myself as a realist...there was no way that we were going to go to Mexico and get a better result...I was hoping that we would score one but is so it go. Sure Mexico showed that they were more comfortable on the ball and made us look like a high school team...but we never look that way gainst Canada...mi nah say a man don't have a right to him opinion but nuff man need fi cool. When we lose at wi house then unu can run unu mouth but until then everybody a tek care a dem business except Canada. All we have to do is take care of business at home, try to make Honduras slip up at them yard and deal wid them when dem come a the office.
On the real though nuff man need fi stop flip side and then talk bout how dem want fi see the side do good and them just a give constructive criticism...idiot thing that...if you feel say the side nah go make it...stay over deh so...when wi do good inna Honduras and get a draw or possibly sneak out a win stay over deh so...wi nuh want no squatters over here...
Yard Man side and Manchester United....that mi say...so mi ting set
On the real though nuff man need fi stop flip side and then talk bout how dem want fi see the side do good and them just a give constructive criticism...idiot thing that...if you feel say the side nah go make it...stay over deh so...when wi do good inna Honduras and get a draw or possibly sneak out a win stay over deh so...wi nuh want no squatters over here...
Yard Man side and Manchester United....that mi say...so mi ting set